Schuurhuis Sellingen

​Schuurhuis Sellingen

Opdrachtgever: particulier

Fase: gereed 2012


Op een mooi perceel aan de Borgerweg 24 net buiten Sellingen hebben we een ontwerp gemaakt voor een eenvoudige schuurhuis. Het combineert de door de opdrachtgevers verlangde relatie met de rust en de natuur rondom en een grote vrijheid qua indelingsmogelijkheden. Door een schuurvolume te maken die feitelijk alleen bestaat uit een thermische schil (gevels en dak) met een open vloerveld, zijn de mogelijkheden van de inrichting compleet vrij. Binnen de eenvoud van een schuur, opgebouwd uit standaard segmenten, is samen met de opdrachtgever gezocht naar een optimale verdeling van functies met aandacht voor de grens tussen (semi-)openbaar en privé. Een golfplaten dak met een lichtstraat en zwarthouten geveldelen ondersteunen het idee van een (woon)schuur in het landschap.

I